Başkan Söğüt: "Tüm Şehitlerimize Rahmet Diliyorum"

Program sonunda mahalle sakinlerine Kandil simidi dağıtıldı.

Manevi duyguların arttığı kutsal gecede, yapılan tüm duaların kabul olmasını dilediğini söyleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Ruhen huzur bulduğumuz Regâip gecesi, kurtuluşumuza vesile olan mübarek bir gecedir. Bu kutsal gecede en büyük dualarımızdan biri, koronavirüs salgınından bir an önce kurtulmak,  özlediğimiz o güzel günlere dönmek oldu” dedi.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM

Düzenlenen kandil programı ile Gara Şehitleri de dualarla anıldı. Başkan Söğüt, “Gara Şehitlerimize, tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Bizler son nefesimize kadar vatanımızı müdafaa etmeye devam edeceğiz. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi.

KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI
İbadetlerle dolu geçen gecenin sonunda, Yeniyalı Merkez Camii önünde Körfez Belediyesi tarafından kurulan stantla vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817