Başkan Söğüt: "Tüm Yollarımızı Trafiğe Açtık"



 

Hafta içinde yağmaya başlayan ve Cumartesi akşamı itibariyle de etkisini arttıran kar yağışı sonrası; Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 3 tuzlama aracı, 1 küreme aracı, 1 greyder, 3 pikap, 3 JCB küreme aracı ve 40 personel ile sahadaydı.

PERSONELİ ZİYARET ETTİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te sahada bulunan ekipleri ziyaret etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ekipler; İlimtepe, Yukarı Hereke ve köyler bölgesinin belirli noktalarında karlı yolları hemen temizledi.

YOLLAR 24 SAAT AÇIK

Kar yağışı ile birlikte ekipler İlimtepe, Kalıcı Konutlar, Yukarı Hereke ve köyler olmak üzere ilçeyi 4 bölgeye ayrılarak çalışma yürüttü. Yetkililer, “Meteorolojinin verdiği bilgi doğrultusunda kar yağışı için hazırdık. Bölgede şu an herhangi olumsuzluk yok. Her türlü önlemimizi aldık” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817