banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, “Uyarmaya, Denetime Devam Edeceğiz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yusuf Aydın, Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ile birlikte Türkiye genelinde olduğu gibi Körfez’de de düzenlenen pandemi süreciyle ilgili yapılan denetimlere katıldı. Esnafları ziyaret eden heyet, maske, mesafe ve temizlik konusunda dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

MASKE, MESAFE, TEMİZLİK

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de “Biz uyarmaya, denetim yapmaya devam edeceğiz” diyerek, “Körfez’de kamu kurumları olarak pandemi süreci boyunca güzel bir birliktelik içinde çalışmalarımızı yürüttük. Körfezli hemşehrilerimiz de bu süreç boyunca kurallara uydu. Şu an ülke genelinde bir artış var. İlk günlerdeki gibi tedbiri üst seviyede tutmalıyız. Maske, mesafe ve temizlik vazgeçilmezlerimiz olmalı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751