Başkan Söğüt, “Zor Günleri Birlikteliğimizle Geride Bırakacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Güney Mahallesi ve Yeniyalı Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti. İlk olarak Güney Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, hem esnafın taleplerini dinledi hem de yapılan ve yapılacak projelerle ilgili bilgi aktardı. Başkan Söğüt daha sonra da Yeniyalı Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan Söğüt’e AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna da eşlik etti.

UYUM VE İSTİŞARE

Başkan Şener Söğüt Körfez’de birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceklerinin altını çizerek, “Esnaflarımızla sürekli beraberiz, istişare halindeyiz. Çünkü biz büyük gücümüzü ilçemizde yakaladığımız uyum ve istişare kültüründen alıyoruz. Pandemi süreci esnafımızı kötü etkiledi.

HASSASİYETİNİZİ SÜRDÜRÜN

Bizler de elimizden gelen desteği sunduk, sunmaya da devam edeceğiz. İnşallah yerel yönetimler ve esnaf iş birliği ile bu süreci de en iyi şekilde geride bırakacak, şehrimiz için güç birliği yapmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Söğüt, hem esnaf hem de vatandaşlardan pandemi süreciyle ilgili maske, mesafe ve temizlik konusundaki hassasiyetini de sürdürmelerini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817