Başkan Söğüt:“Her Zaman Gençlerimizin Hizmetindeyiz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile birlikte düzenlenen League Of Legends Turnuvasında dereceye giren takımların oyuncularıyla bir araya geldi, ödüllerini teslim etti. Körfez Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmaya Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın da katıldı.

UZUN ZAMANDIR DÜŞÜNÜYORDUK

16 takım ve 80 sporcunun katıldığı buluşmanın önemli olduğuna değinen Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti. Başkan Şener Söğüt de her zaman gençlerin hizmetinde olduklarını belirterek, “Bu organizasyonu daha büyük bir şekilde düzenlemek istemiştik ama malum içinde bulunduğumuz sebeplerden dolayı bu şekilde oldu.

GENÇLERDEN TEŞEKKÜR

E-spor konusu uzun zamandır düşündüğümüz bir konuydu. Gençlerimizin de ilgisini görünce, arkadaşlara e-spor takımı kurmaları noktasında gerekli talimatları da verdim. İlk olarak League Of Legends Turnuvası ile başladık ama diğer oyunlar içinde bu tür organizasyonları devam ettireceğiz” dedi.

HEDİYELERİNİ ALDILAR

Başkan Şener Söğüt’ün ardından salondaki gençler tek tek söz aldı hem kendilerini tanıttı hem de organizasyonla ilgili görüşlerini bildirdi. Gençler, Başkan Şener Söğüt’e e-spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Turnuvada Green Street Elites takımı birinci olurken, San Marino Dallas ikinci, Körfez Community ise üçüncü olmuştu. Birinci takıma gamer oyun seti (klavye, mause ve kulaklık), ikinci takıma klavye ve maus, üçüncü takıma ise kulaklık hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817