banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt: “Sizlerin Duası En Büyük Zenginliğimizdir''

Hacestan Teyze’nin dualarına teşekkür eden Başkan Söğüt, “Bizim en büyük zenginliğimiz sizlerin duası” dedi

Başkan Şener Söğüt, Güney Mahallesi’nde oturan ve geçtiğimiz aylarda evleri yanan Hasan ve Hacestan Acar ve yatalak olan kızları Fatma Acar’ı ziyaret etti. Yaşanan üzücü olarak sonrasında Körfez Belediyesi olarak hemen harekete geçtiklerini belirten Başkan Söğüt, “Elimizden gelen her türlü desteği sunduk. Gerek Hacestan Teyzemizi gerekse Hasan Amcamızı bugün iyi görmek bizleri mutlu etti.

GÜZEL BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Hacestan Teyze’nin duaları sonrasında duygulanan Başkan Söğüt, “Sizlerin bize olan sevgisi ve duası, bizim en büyük zenginliğimizdir. Yaralarınızın sarıldığını görmek bizleri mutlu etti. STK’larımız da güzel bir dayanışma örneği göstererek sizlerin yanında yer aldı. Buradan tüm hepsine teşekkür ediyorum.

BİZLERİ DUYGULANDIRDI

Pazarcılar Odası Başkan Genel Sekreteri ve Körfez VEFA Spor Klübü Başkanı  Muhammed Kılıç kardeşimiz Hacestan teyzemizin bizlere olan sevgi ve duasını videoya alarak bizlere izletti. Bizlerde kendisini ziyaret etmek istedik. Bugün gerçekten milletimiz, ülkemiz ve bizler için ettiği dualar bizleri duygulandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751