banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt’ten Avcılar Derneği’ne ziyaret

Çalışmalar hakkında dernek üyelerine bilgi veren Başkan Söğüt, bu dönem en büyük yatırım bütçesini spora ayırdıklarını belirtti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında Körfez’deki dernekleri ziyaret ediyor, başkan, yönetim ve üyeleriyle bir araya geliyor. Körfez Avcılar Derneği’ni de bu kapsamda ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, Dernek Başkanı Recep Kan ve yönetimiyle bir araya geldi. Başkan Söğüt’e AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da eşlik etti.

EN ÇOK YATIRIM SPORA

STK’ları ziyaret ettiklerini ve Körfez’e dair neler yapabilecekleri noktasında görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Söğüt, spor tesisleri noktasında gelen soruya, “Bu dönem en fazla çalışmayı spor alanında yapıyoruz. Gençlerimizi sporla buluşturmak istiyoruz. 16 branşta 4000’in üzerinde çocuğumuza akademilerimizde hizmet ediyoruz.

KAPALI SPOR SALONU

Ciddi bir rakam. Şimdi Güney Mahallemizde 8 dönümlük alanda dev bir spor salonu inşa edeceğiz. Körfez’in en büyük eksiklerinden biri seyirci kapasiteli salonunun olmamasıydı. 1.100 kişilik seyirci kapasiteli dev bir yatırımı hayata geçireceğiz. Ayrıca mahallelerimizde de spor tesisleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751