Başkan Söğüt’ten Çat-Kapı İftar Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt son olarak 90 yaşındaki Hediye Teyze’nin evine konuk oldu. Eşi Hatice Söğüt ile birlikte Hediye Teyze’nin hem iftar hem de gönül sofrasına oturan Başkan Şener Söğüt, iftar sonrasında da vatandaşların çay davetini geri çevirmedi. Başkan Şener Söğüt, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur demek. Ramazan ayının bu güzelliklerini vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

ÖNERİLERİNİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Evine konuk olduğu ailelerle sohbetinde ‘Daha güzel bir Körfez için ne istersiniz’ şeklinde de fikrilerini alan Başkan Söğüt, “Sizlerin görüşleri bizler için önemli” dedi. Başkan Şener Söğüt daha sonra Hereke’de teravih namazı öncesi ve sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da yer aldığı buluşmada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Söğüt, onların fikir ve önerilerini de dinledi.

BÖLGEMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Hereke’nin özellikle turizm noktasında önemine vurgu yapan Başkan Şener Söğüt, “Hereke hem tarihi hem de doğal güzellikleri ile gerçekten Kocaeli’nin bir incisi. Hereke Kalesi’nin restorasyonunda sona doğru geldik. Son etapta bitmek üzere. Evliya Çelebi’nin Seyahatnamesi’nde de bahsedilen bin 400 yıllık tarihe sahip bir kale. Gerçekten bölgemiz için, ilimiz için önemli” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817