BAŞKAN SÖĞÜT’TEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921’de 'Mareşallik' rütbesi ile 'Gazilik' unvanının verildiği günün yıl dönümü olan bugün, yurdumuzda her yıl 'Gaziler Günü' olarak kutlanmaktadır. Yüreklerindeki vatan, bayrak ve millet aşkıyla tarihe destan yazan gazilerimiz şanlı tarihin ebedi kahramanlarıdır.

EN KIYMETLİ SİMGELERDİR

“Devletin ve milletin bekası, vatanın bölünmez bütünlüğü, halkın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaptılar” diyen Başkan Söğüt, “Gazilik mertebesine ulaşan gazilerimiz; bağımsızlığın, egemenliğin, milli birliğin ve beraberliğin en kıymetli simgeleridir. Bu cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir.

SEVGİ VE SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817