Başkan Söğüt’ten Kispetli Teşekkür

İlk olarak Gübretaş ve Rota Port’u ziyaret eden Başkan Söğüt, yöneticilere hediyelik kispet takdim etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 48. Altın Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen ve 500’e yakın pehlivanın bel bağladığı Taşköprü Yağlı Güreşleri’ne destek veren firmalara teşekkür ziyaretlerinde bulundu. İlk etapta Gübretaş’a ziyarette bulunan Başkan Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt ile birlikte Genel Müdür Yardımcısı Mesud Şenkardeşler ve Yarımca Tesis Müdürü İbrahim Kaba ile bir araya geldi.

TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette güreşe desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Söğüt, daha sonra da Rota Port Liman İşletmeleri Kurumsal İlişkiler Direktörü Mustafa Şaban’ı ziyaret etti. Ziyarette kurum adına kendilerine teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz Altın Kiraz Festivali’nin bu yıl 48.’sini gerçekleştirdik. Yine coşku içerisinde konserler ve çeşitli etkinlilerle en iyi şekilde festivalimizi tamamladık.

ATA SPORUMUZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Tabi bu festivalin en coşkulu anlarından biri de Kırkpınar’ı aratmayan ve 600’e yakın pehlivanın bel bağladığı Taşköprü Yağlı Güreşlerimiz oldu. Bunları düzenlerken de Gübretaş ve Rota Port gibi; Evyap, Diler Demir Çelik, Dubaiport, İGSAŞ da büyük destek verdi. Bizler de ata sporumuza desteklerinden dolayı ziyaret ediyoruz ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Başkan Söğüt, ziyaretlerde de yetkililere hediyelik kispet takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817