Başkan Söğüt’ten Körfez Turu


HACILARI ZİYARET ETTİLER
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Körfez’de yaşayan ve hac vazifesini tamamlayarak kutsal topraklardan dönen vatandaşları evlerinde ziyaret ettiler. Başkan Söğüt, kutsal topraklardan dönen hacıları tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener söğüt ve yönetimine teşekkür ettiler. Ziyaret esnasında AK Kadrolara ayrıca hurma ve zemzem ikramında da bulunuldu.
CEMİYETLERE KATILDILAR, YALNIZ BIRAKMADILAR
Körfez’de birçok açılış, davet ve ziyaret gerçekleştiren AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, yol arkadaşlarım dediği yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, mutlu anlara da şahitlik etmeyi sürdürüyor. Başkan söğüt hafta sonu çeşitli cemiyetlere katılım sağlayarak, vatandaşları mutlu anlarında yalnız bırakmadı, aileleri tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817