BAŞKAN SÖĞÜT’TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Rahmet ve Bereket Ayı

Regaip Kandili'nin bereket dolu bir gece olduğunu, İslam Alemi için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Şener Söğüt,” Üç aylar Regaip Kandili’yle başlayan, bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesiyle taçlanan, maneviyatı yüksek bağışlanma aylarıdır. Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Ruhen huzur bulduğumuz Regâib gecesi, kurtuluşumuza vesile olan mübarek gecedir. Allah'a daha derin bir şükür imkânı bulacağımız kandil gecesinde, muhabbetin, birlikteliğin, kaynaşmanın artmasını ve mübarek gece hürmetine tüm insanlığın bu salgın hastalıktan biran önce kurtulmasını temenni ediyorum.” ifadelerinde bulundu.


Sağlık ve Esenlikler Diledi

Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli vatandaşlarımızın üç aylarını ve Regaip Kandili’ni yürekten tebrik eder, bu mübarek gecenin insanlığın hidayetine, huzuruna vesile olmasını niyaz eder, sağlık ve esenlikler dilerim." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817