Başkan Söğüt’ten Talus’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan Dr. Şahin Talus’u ziyaret etti. Ziyarette ayrıca İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Başkan Yardımcısı Halit Çokan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve AK Parti Körfez İlçe yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Şahin Talus’a hayırlı olması dileklerini iletirken, Başkan Söğüt, “Körfez teşkilatımız ile birlikte Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine getirilen Şahin Talus Başkanımızı ziyaret ederek, görevinde başarılar dilemek istedik. Başkanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. 

ÖNEMLİ BİR SEÇİM SÜRECİ

Önümüzde önemli bir seçim var. AK Parti Kocaeli Teşkilatları olarak 2002’den bu yana olduğu gibi yine Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız” dedi. İl Başkanı Şahin Talus da ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, “Milletin partisi olan AK Parti’nin gücü, birlik ve beraberliğidir. Bu güç ve beraberlik duygusuyla hedeflere var gücümüzle yürüyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817