BAŞKAN SÖĞÜT’TEN YKS MESAJI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde bir mesaj yayımladı ve tüm öğrencilere başarılar diledi. Başkan Söğüt mesajında; “Sınava girecek öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmalarını tavsiye ediyorum. Bu durum onlara sınav başarısını getirecektir. Onların başarıları hepimizi daha da çok sevindirecektir” ifadelerini kullandı.

“HEYECANINIZI PAYLAŞIYORUM”

Başkan Söğüt, “Öğrencilerimizi yetiştiren, onlara destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, YKS'ye girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Geleceğiniz için önemli bir adım olan üniversiteye girişteki bu sınavda sizlerle birlikte aynı heyecanı paylaşıyorum. Emeğinizin karşılığını alacaksınız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN’DAN SES UYARISI

Başkan Söğüt, vatandaşlardan, sınav süresince gençlerin dikkatinin dağılmaması için hassas olmalarını isterken, “Cumartesi ve pazar günü belirtilen sınav saatleri arasında sınavların yapılacağı tüm yerleşim birimlerinde gürültü oluşturabilecek tüm durumlardan kaçınarak, siren veya korna çalmamaları, inşaat çalışmalarının durdurulması hususunda azami hassasiyet sergilemelerini rica ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817