banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN ‘’SPOR DİSİPLİNLİ OLMAYI SAĞLAR"

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yurt içi ve dışı şampiyonalarda derece yapan Büyükşehir Kağıtspor’lu sporcuları makamında ağırladı. Yakaladıkları başarılardan dolayı sporcuları bir kez daha tebrik eden Karaosmanoğlu, “Ülkemizin ve kentimizin gururusunuz. Sizlerin yakaladığı başarılarla mutlu oluyoruz” dedi. Kağıtspor Kulüp Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr.Ali Yeşildal’ın hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Karaosmanoğlu sporculara başarılarından dolayı hediye takdim etti.

 

“SPORU TEŞVİK EDECEK PROJELER ORTAYA KOYUYORUZ”

Kağıtsporlu sporcuların gerçekleştirdiği ziyarette, gençlik üzerinde sporun olumlu yönlerinden de bahseden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporcularla tek tek yakından ilgilendi.  Sporun evrensel dilinin çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, “Spor, sizleri disiplinli olmayı ve hedeflerinize ulaşmada engellere karşı dirençli olmanızı sağlamaktadır. Kentimizde ki tüm gençlerin sporun her hangi bir dalıyla uğraşmasını çok arzu ediyorum” ifadelerini sarf etti.  Spor yapmanın önemini de vurgulayan Karaosmanoğlu, “Spor yapmak ve vakitlerini değerli bir alanda kullanmak isteyen gençlerimize her türlü imkânı sağlama gayretindeyiz” açıklamasını da yaptı.

 

“GELECEKTE DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR”

Artık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kâğıtspor denildiğinde akla “Çalışma, disiplin ve üstün başarı” geldiğini de belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Amatör spor branşlarına verdiğimiz destek doğrultusunda 2004 yılından itibaren faaliyet alanlarımızda ki branş sayısını artırdık. İşte bu günde bu çalışmanın karşılığı olarak sporcularımızı burada ağırlıyoruz. İnanıyorum ki gelecekte gençlerimiz çok daha büyük başarılara imza atacaklardır” şeklinde konuştu. 

 

BAŞARILARININ DAİM OLMASINI DİLEDİ

İşitme Engelli Olimpiyatlarında derece yapan Burak Mert Can, Judo Yıldızlar Balkan Şampiyonasında Ömer Kemal Aydın, Emre Karaduman, Ayşenur Budak, Sıla         Ersin, Yaren Kömürcü, Ece Atasoy, Özge Sarıgül, Enes Çakan, Duygu Yener ile Atıcılık Gençler Dünya Kupası’nda üçüncü olan Murat İlbilgi ve sağ kolda Dünya Bilek Güreşi ikincisi Şehmuz Ertem’in hazır bulunduğu ziyarette, yakaladıkları başarıları nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı sporcuları tebrik ederek, başarıların daim olmasını diledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751