banner2779
banner2752
banner2750

Başkan ‘’Tecrübe kitaptan olmaz’’
 Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören ve Arızlı’daki öğrenci yurdunda kalan üniversiteliler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek, kendilerine verilen destek ve hizmetler için teşekkür etti. Öğrencileri keyifle misafir ettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Eğitim hayatınız geleceğinizi belirleyecek. Kendinizi iyi yetiştirmeye çalışın. Ne kadar donanımlı olursanız, gerçekle, yaşamla o kadar daha rahat mücadele edersiniz. İş hayatınıza da iyi hazırlanmanız gerekiyor. Unutmayın tecrübe kitaptan olmaz. Sahada ne kadar yer alırsanız, iş hayatınızda o kadar aranan insan olursunuz” dedi.

 

LABORATUVAR ARAZİDİR

Üniversite gençliğinin önemini her ortamda vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin gelecek yıllara sağlam bakabilmesi için, üniversite gençliğimizin hayata iyi hazırlanması gerekmektedir. Bizlerin istediği, arzu ettiği, sizlerin ülkemiz bayrağını en yukarılara çıkarmaktır. Bunun için okuduğunuz bölüm ne olursa olsun en iyi laboratuvarın arazi olduğunu unutmayın. Okulda öğrendiklerinizle ve aldığınız diplomayla yetinmeyin. Mesleğinizin detaylarını öğrenin ve onun için arazide bulunun” şeklinde konuştu.

 

BAHANE ARAMAYIN

Başkan Karaosmanoğlu ayrıca gençlere, “Üniversite ve çalışma hayatınızda bahane aramayın. Özgüveniniz yüksek olsun. Kendinizi iyi yetiştirerek, hayata iyi hazırlanın. Ancak bu şekilde hayatta başarılı olabilirsiniz. Okulda öğrendiklerinizin gerçek hayatta size yeteceği düşüncesinde de olmayın” ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751