banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Tuna "Bizim Yoldaşımız Millettir"

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, saha programları ve özel çalışmaları ile dikkat çeken, Kocaeli’nin en aktif ve tecrübeli ilçe başkanlarından biri olarak gösterilen Ramazan Tuna öncülüğünde büyük bir üyelik harekatı başlatan ve bugüne kadar binlerce Körfezliyi partilerine dahil eden Körfez Teşkilatında bu kapsamdaki hareketlilik sürüyor.

YENİ ÜYELER KAZANDIRILIYOR

Son olarak AK Parti Hacı Osman Mahallesi Başkanı Sacit Yazır’ın öncülüğünde yapılan yeni üye çalışmalarında onlarca yeni isim AK Parti’ye kazandırıldı. Mahalle başkanı Yazır ve yöneticilerin hazırladığı üyelik formlarını teslim alan ilçe başkanı Tuna, “Gönül seferberliği diyerek ‘İnandığın Yolda Yürü’ parolası ile partimize yeni üyelerimizi katmaya devam ediyoruz” dedi.

GÜNDEM MADDELERİ

MASAYA YATIRILDI

Öte yandan AK Parti Körfez İlçe Yönetim Kurulu’nun haftalık toplantısı bu akşam parti binasında gerçekleşti. İlçe başkanı Ramazan Tuna başkanlığında gerçekleşen buluşma sırasında gündemdeki maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca bundan sonraki süreçte yapılacak olan saha çalışmaları ile ilgili son durum masaya yatırıldı. Ayrıca toplantıya il yöneticilerinden olan Körfez İlçe İletişimcisi Mustafa Tırpan da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751