Başkan Tuna: "Erkan Uygun Hüseyin Avni Şirin’in Kemiklerini Sızlattı.!"

‘’ERKAN UYGUN TOPLANTIYI SABOTE ETMEK İÇİN GELMİŞ!’

‘’Görüntülerde de açık bir şekilde göründüğü gibi Erkan Uygun toplantıyı açıkça sabote etmek için gelmiş ve bu görevinin bütün gereklerini yerine getirmiştir. Bırakın bir belediye başkanına, bir insana bile söylenmeyecek sözlerle halkın oyları ile seçilmiş bir insana adeta saldırı girişiminde bulunmuştur.

“İTİBARLARI YERLE BİR”

Daha sonra ise Belediye Başkanımız Şener Söğüt yasal hakkını kullanarak kendisini önce nezakete, ardından tavrını devam ettirmesi üzerine dışarı davet etmiş. Salondan çıkarken de provokatif eylemini sürdüren Uygun, halkın temsilcisi olarak geldiği meclisteki sorumluluklarını unutarak hareket etmiş, temsil ettiği siyaset kurumunun itibarını, Körfez halkının ve özellikle kendilerine oy verenlerin gözü önünde ayaklar altına almıştır.

“MECLİSLER MİLLETİN İRADESİNİN TECELLİGAHIDIR”

Şunu tekrar hatırlatmak istiyoruz ki, belediye meclisleri, yerel anlamda milletin iradesinin ortaya konulduğu, halkın temsil gücünün tecelligahıdır. Burada halkın sorunları konuşulmalı, çözüm yolları ortaya konulmalı ve en nihayetinde kararlar mümkünse oy birliği ile alınmalı, eğer tereddütler varsa konu daha farklı mercilerde yeniden ele alınmalıdır.

“SİYASET AHLAKINA UYGUN DEĞİL”

Fakat Erkan Uygun bu süreçte halkın temsil gücünü şahsi siyasi emellerine alet etmiş, şov peşinde koşarak siyaset ahlakına yakışmayacak şekilde davranışlarda bulunmuş, Belediye Başkanımız Şener Söğüt’ün “Doğru işler yapmıştır” diyerek ismini andığı Yarımca’mızın kurucu Belediye Başkanı Hüseyin Avni Şirin’in kemiklerini sızlatmıştır.

“YOKLARI OYNAMAYA MAHKUMLAR”

Milletin gözü önünde, belediye meclisimizin onurlu mekanında ortaya konulan bu şovmen tavırlardan medet umanlar, halkın gözünde yokları oynamaya mahkumdur. İlçe halkımız artık bu gibi tavırlardan kurtulup hizmet edilmesini beklemektedir. AK Partili Körfez Belediyesi yönetimi kendisinden sonraki yönetimlere borçsuz ve daha rahat hizmet edebilen bir belediye bırakmak için çaba harcarken gösterilen bu tavır siyaset ahlakının hiçbir unsuru ile bağdaşmamaktadır.

CHP’LİLERİ KINADI

Bu seviyesiz, politik ahlaktan yoksun, insani değerlerini kaybetmiş, adeta sokak ağzı ile bir belediye başkanına saldırı girişiminde bulunan, siyasetin gayriahlaki ne kadar tavır varsa hepsini sergileyen CHP’li meclis üyesi Erkan Uygun ile kendisi gibi meclis otoritesini sarsmak adına tavır alarak milletin iradesinin tecelligahı olan meclisi terk eden diğer meclis üyelerini aziz Körfez halkımız huzurunda kınıyoruz.

“HİZMETİ BALTALIYORLAR”

Körfez halkımızın belediye meclisimizden beklentisi hizmet üretmesi ve sorunlarına çözüm üretmesidir. Ayrıca Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e karşı tabiri caizse ‘sokak ağzı’ ile saldıran CHP’nin Grup Başkanvekili’nin ‘üslup’ diyerek açıklama yapması da son derece düşündürücüdür. CHP’nin en iyi yaptığı iş; bu kent için hizmet üretim noktası olan meclisi terk ederek, kentin yararına her türlü faaliyeti baltalamaya çalışmaktır.

İYİ PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu noktada son derece olgun bir tavır ortaya koyarak, Büyükşehir meclisinden geçen kararın arkasında duran, ayrıca ortaya çıkan gergin halin karşısında bir tutum sergileyen başta İYİ Parti Grup Başkanvekili Sayın Fevzi Canbaz olmak üzere İYİ Partili meclis üyelerimiz ve Cumhur İttifakı’nda ortak hareket ettiğimiz Milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Körfez halkımız kendilerinin bu seviyeli, ahlaklı ve şov peşinde koşmayan duruşlarını unutmayacaktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817