Başkan Tuna, Kandili  Hacı Osman’da İdrak Etti

SOKAK SOKAK GEZDİLER

Anlam yükü fazla olan bu özel günde erken saatlerden itibaren kalabalık bir partili grup ile birlikte sahaya çıkan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Tütünçiftlik’te karşılaştığı Körfezlilere kandil simidi dağıttı. Tuna, özellikle gençlerle buluşması sırasında ise samimi sohbetleri dikkat çekti. Körfez’i sokak sokak gezen Tuna ve beraberindeki partililer, vatandaşların yakın ilgisi ile karşılandı.

PARTİLİLER DE KATILDI

Kandil gecesini Hacı Osman Camii’ndeki programda geçiren İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve beraberindeki parti yöneticileri, vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Başkan Tuna, “Hacı Osman Camii’mizde kandil gecemizi idrak etmeye çalıştık. Yüce Rabbim nice mübarek gecelere kavuşmamızı nasip etsin inşallah” dedi. Mahalle sakinleri, AK Partililerin düzenlenen etkinliğe katılmasını takdirle karşıladı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817