Başkan Tuna : "Liderimize Omuz Veriyoruz.!"

İlçe başkanı Ramazan Tuna, halkın ilgisinin kendilerini sevindirdiğini söylerken bu dönem İlçe Teşkilatında görev alan Körfez İlçenin sevilen siması işadamı Erdal Oruç partiye en çok oy kazandıran teşkilatçı olarak takdirleri topluyor.

BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ

Bu arada üye çalışmalarına büyük önem veren ilçe başkanı Ramazan Tuna da çok sayıda üyenin partiye kazandırılmasına imza attı. Teşkilatlardan gelen üyelik formları ile sevinen Tuna, “Partimize ve kutlu davamıza halkımızın ilgi ve sevgisi her geçen gün daha da artmaktadır. Milletin var ettiği bu dava yine milletin kendisi ile yol yürümeye devam etmektedir” dedi.

LİDERİMİZE OMUZ VERİYORUZ

Mahalle teşkilatlarından ilçe yönetimine kadar tüm parti yöneticilerinin yeni üye çalışmalarında ciddi emekler sarf ettiğini kaydeden Tuna, şöyle konuştu: “Canla başla çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Tüm dünyadaki zalimlere karşı mücadele veren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir omuz verebilme uğraşımız devam edecektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817