“Başkan Tuna;  Mahalle Teşkilatlarımız  En Büyük Gücümüzdür”

TEŞKİLATLAR SAHADA

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna; mahalle teşkilatından Mehmet Oğan, Gülsüm Bayhan, Songül Dede, Mikail Saltabaş ve Hülya Söker tarafından getirilen yeni üye formlarını bizzat teslim etti. Teşkilatların büyük bir heyecanla sahada çalışan İlçe Başkanı Tuna, “Bizim tüm mahallelerimizdeki teşkilat mensuplarımız sahada canla başla mücadele veriyorlar” dedi.

BAŞARIMIZIN SIRRI HEYECAN, COŞKU, AZİM

AK Parti’nin mahallelerden başlayarak hiyerarşik yapısı en güçlü siyasi oluşum olduğunun altını çizen Başkan Tuna, “Başarımızın sırrı bu heyecanı, coşkuyu ve azmi hiçbir zaman kaybetmememizdir. Teşkilatlarımızın varlığı partimizin ve ülkemizin de varlığı anlamına gelmektedir. Yeni üye olan tüm partililerimize hoş geldiniz derken, Güney Mahallesi teşkilatımıza çalışması nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817