Başkan Tuna’dan Esnaf Turu

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın son dönemde hız verdiği saha çalışmaları devam ediyor. İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile beraberindeki parti yöneticileri, geçtiğimiz günlerde de Tütünçiftlik bölgesinde esnaf ziyaretleri gerçekleşti. Bölgedeki esnafı tek tek gezen ve bol kazanç dileyen Tuna, iş yerlerine alışveriş için gelen vatandaşları da selamlamayı ihmal etmedi.

BÜYÜK DESTEK VERİLDİ

Pandemi döneminde esnaf ve vatandaşların sorunlarının çözümü için devletin her şeyi ile devreye girdiğini dile getiren İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Hükümetimiz her anlamda esnafımızın yanında oldu. Ayrıca yerel yönetimler de bu konuda sorumluluk üstlendi. Körfez Belediyemiz esnafımız için destek paketi açıklamıştı. Daha sonra benzer bir çalışma Büyükşehir’den de geldi. Kısacası sorunların çözümün gerçekten büyük bir destek verildi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817