banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Turan'dan Tatlı Sürpriz

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, kar, soğuk demeden gece gündüz sahada görev alan personelini Kandıra Belediyesi Garaj Amirliğinde iş dağıtımı öncesi ziyaret etti. Personeline teşekkür eden Turan, baklava ikramında bulundu.

Yoğun olarak yağan kar ve ardından buzlanma nedeni ile kent genelinde mağduriyet yaşanmaması için tüm ekip ve ekipmanlarını gece gündüz ayrımı yapmadan sahaya süren Kandıra Belediyesi, merkez ve civar mahallelerde 325 mevkide ayak basmadık yer bırakmadan çalıştı. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yoğun kar yağışı ve buzlanma sürecinde gece gündüz demeden sahada gösterdikleri başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Başkan Yardımcısı Mustafa Dursun ve birim amirleri de katılım sağladı.

KÜÇÜK BİR TATLI MOLASI VERELİM İSTEDİK

Ziyarete tepsi tepsi baklava ile gelen Başkan Turan, yapılan özverili çalışmaları dolayısıyla çalışanlarına teşekkür etti. Yoğun ve hummalı bir çalışma sonrası normal çalışma düzenine dönüş yapıldığını ifade eden Turan, '' Hemşehrilerimizin rahatı, huzur ve ihtiyaçlarının karşılanması adına gece gündüz soğuk kar kış demeden sahalardaydık. Biz Kandıra Belediyesi olarak yollarda yada vatandaşın teleplerine olumlu cevaplar verdik ve sıkıntımız olmadan bu süreci atlattık. Kar sonrası yine herkes kendi biriminde sahada işlerinizin başındasınız. Bizde küçük bir tatlı mola verelim istedik. Çalışan tüm personelimize ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum'' dedi.

TOPLU SÖZLEŞME SÜRECİ DE GÜNDEMDEYDİ

Konuşmasında toplu sözleşme sürecine de değinen Başkan Turan, son iki üç aydan beri toplu sözleşme hususunda ciddi olarak çalıştıklarını söyledi. Ne olacak ne bitecek diye herkesin merak içinde beklediğini ifade eden Turan, ‘’ Tabi herkesin bir beklentisi var. Kandıra belediyesinin imkanları doğrultusunda sizlere en iyi şekilde değerinizi vermeye çalışacağız. İşçilikten gelen biri olarak işçinin değerini işçinin emeğini bilen biriyim. Bu noktada emin olun ki gücümüzün yettiğince destek sağlayacağız’’ dedi.

GÖNÜL İSTER Kİ BÜYÜKŞEHİR GİBİ OLSUN

Kandıra Belediyesinin birkaç dezavantajı olduğunu belirterek sözlerini sürdüren Başkan Turan, ‘’ En önemli dezavantajımız Belediyemizin 4 mahalleden vergi alıp, 96 mahalleye hizmet etmesi ve dar bir bütçeye sahip olması. Ama biz bu bütçeye rağmen sizlerin emeğini unutmuyoruz. Tabi her birinizin belki beklentisi, farklı olabilir. Ama şunu unutmayın gerçekten biz Kandıra Belediyesinin bütçeleri doğrultusunda yevmiyelerinizden tutun da sosyal haklara kadar bir güncelleme yapacağız. Gönül ister ki Büyükşehirdeki gibi olsun ama Büyükşehir’in büyükşehirliği var onu unutmayın’’ dedi.

 Kandıra Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli de Başkan Turan'a ziyareti için teşekkür etti. İkram edilen tatlıların afiyetle yenilmesi sonrası iş startı başkan Turan tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751