Başkan Turan, Kafe Sahipleriyle Bir Araya Geldi

Gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliği ile pekiştirerek çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan; O Cafe, Alkan Cafe, Cadde Cafe, Döneros, Beko Bayii, Meydan Çay Evi, X Cafe ve İnci Cafe işletmecileriyle bir araya geldi.

Gençlerle birlikte olmaktan ve istişare etmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Turan, “Zaman zaman esnaflarımızla bir araya gelip dertlerini, sıkıntılarını dinliyor, onlarla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Yaptığımız her uygulama ve projede siz esnaf kardeşlerimizi de unutmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizlerin sizi düşündüğümüz gibi, sizlerin de bizi düşünerek karşılıklı empati kurmamız gerektiğine inanıyorum. Biz hiçbir ayrım yapmadan şehrimizdeki ticareti canlandırmak için gerekli çalışmaları sürdüreceğiz. Sizlerin taleplerini de göz ardı etmeyeceğimizden emin olabilirsiniz. Çünkü sizler ilçemizdeki ticari ve sosyal canlılığı sağlayan önemli unsurlardansınız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817