banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Turan Mutluluklara Ortak Oluyor



Kandıralı gençler bu doğal güzellikler içerisinde hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Kandıra’nın doğal güzelliklerinden faydalanarak açık havada hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşamak isteyen genç çiftler için imkan sağlayan Başkan Adnan Turan pandemi sürecinde örnek olmaya devam ediyor. Dünyada korona virüs salgını nedeniyle devam eden süreçte salon nikahlarında sevdikleri ile bir arada olamayan Kandıralı çiftler, açık havada  nikah organizasyonlarını yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Başkanı Adnan Turan’ın talimatıyla Kandıra Belediyesi Korona virüs tedbirleri nedeniyle isteyen çiftlerin nikah merasimlerini sosyal mesafe kurallarına uygun olarak açık havada gerçekleştirmelerine imkan sağlıyor. Sahil bölgelerinde bulunan kumsallar, kayalıklar, Akçakoca tepesi ve birçok doğal güzellik artık gençlerin hayatlarını birleştirecekleri mekanlar oluyor.

Cebeci sahili ve pembe kayalıklar ilk tercihler arasında

Kandıra Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’nde çalışan Serdar Koç Kandıra Cebeci sahili kumsalında Nilay Fidan ile hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşarken, İlçe esnaflarından Turgut Güneş ve Hatice Toygar çifti ise doğal güzellikleriyle bir çok ünlü sanatçının klibine ve filme konu olan pembe kayalıklarda nikah akdini gerçekleştirdi. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, sosyal mesafeli nikah merasimlerine katılarak, genç çiftlerin nikahlarını kıydı ve mutluluklarına da ortak oldu. En özel günlerini doğal güzelliklerin eşliğinde ölümsüzleştiren genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Nikah sonrası yaptığı açıklamada Başkan Turan; “ Bu akşam güzel bir birlikteliğe beraber şahitlik ettik. İlçe esnaflarımızda Turgut Güneş kardeşimiz ve Belediye personellerimizden Serdar Koç kardeşlerimizin mutluluk dolu anlarında yanlarında olarak nikah akitlerini gerçekleştirdik. İki çiftimize de iki cihan saadeti diliyorum. Pandemi sürecinde hemşehrilerimize her türlü desteği sağlamaya çalıştık. Şimdi de nikah salonlarında sosyal mesafenin sağlanmamasına yönelik açık havada isteyen çiftlerimize böyle organizasyonlara öncülük etmeye çalışıyoruz. Belediyemiz olarak sosyal belediyecilik anlamında hemşehrilerimizin her zaman yanlarında olacak çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751