Başkan Turan, Roman Vatandaşları Dinledi

Beraberinde Ak Parti Gebze Teşkilatından Volkan Ersoy ile birlikte Eğitim sokak, Akçakayran ve Tekkeli mahallelerinde ikamet eden Romanların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Turan, imkanlar dahilinde her zaman maddi ve manevi olarak yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Yaptıkları tüm çalışmalarda Kandıra insanının onayı ve desteği olmadan ilerlemek istemediklerini vurgulayan Başkan Turan, Roman vatandaşlar ile 3 saati aşan bir sohbet gerçekleştirdi.

Hangi etnik kökenden gelirse gelsin, Kandıra’mızı, ülkemizi seven herkes, ülkemizin de, ilçemizin de asli unsurudur diyen Başkan Turan, “Roman vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. İnşallah bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Gerek istihdam gerek maddi olanaksızlıklardan dolayı bizler belediyemiz olarak gerekli desteği vermeye her zaman hazırız.” dedi.

Roman vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Turan’a Roman vatandaşlar da teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817