Başkan Turan, Verimi Yüksek Ve Kaliteli Tarımı Hedefliyoruz

İlçemizin bereketli topraklarının yanı sıra gerek iklimi, gerek konumu, gerekse potansiyeli bakımından her türlü tarımsal faaliyetin yapılmasına çok elverişli bir bölgede bulunduğunu ifade eden Başkan Turan, ‘’İlçemizde bilinçli ve teknolojik imkânları kullanarak doğal, verimi yüksek ve kaliteli tarımı hedefliyoruz. Bu kapsamda ilçemizdeki tüm kurumlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.’’ dedi.

Ziraat Odasının tanıtım toplantısına Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin’in ev sahipliğinde, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Rahmi Üresin, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, kurum yetkilileri, mahalle muhtarları ve çiftçiler katılım sağladı.

Çiftçileri tek tek dinleyerek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Turan, “ Ziraat odamız ile belediyemiz olarak birçok çalışmayı birlikte yürütüyoruz. Bugün de çiftçilerimizin her yönden daha fazla mahsul elde edebilmesi ve mahsule zarar veren böcek, larva gibi haşerelerden koruyabilmesi adına mücadele yöntemlerini birlikte dinledik. Kandıra Belediyemiz olarak çiftçilerimizi ve ilçemizi her alanda ileri taşımak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817