Başkan Turan Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

AK Parti Kandıra ilçe Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, ana kademe yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları katıldı. Başkan Turan toplantı da yapmış olduğu konuşmada, Kandıra Belediyesi olarak yapılan çalışmalar ile kısa, orta ve uzun vadede planladıkları projeler hakkında partililere bilgiler verdi.

Toplantının açılışında konuşma yapan Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, "Kandıra Belediye Başkanımız Sayın Adnan Turan ve ekibini başarılı hizmetlerinden ötürü tebrik ediyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet edeceğiz. Partimizin büyüklüğüne yakışır şekilde Kandıra’mız da başarı çıtasını yükseğe taşımak için durup dinlenmeden çalışacağız" dedi.

Haftalık yapılan yönetim kurulu toplantısında teşkilat mensuplarına, Kandıra Belediyesi’nin çalışmaları ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler veren Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan; “Hep beraber ilçemize, hizmet etme noktasında düşünce fikir ve gönül birliği yaparak çalışmamız gerekir. Kandıra’lı hemşerilerimiz her şeyin en iyisini layık, Kandıra her şeyin en iyisine layık. Vatandaşımızın hizmetkârı olma noktasında her geçen gün gece gündüz demeden çabamızı, gayretimizi sürdüreceğiz ve hep birlikte Kandıra’yı daha ileriye götüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817