Başkan Turan’dan, Organ Bağışına Destek

Tüm meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına organ bağışının önemi anlatılırken, insanlığa faydalı olmanın en güzel ve en etkili yollarından birinin organ bağışında bulunmak olduğu belirtildi.

Gerçekleşen sunumda Kandıra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Damla Tosun’dan organ bağışı ve antibiyotik kullanımı hakkında bilgiler alan Başkan Turan ve meclis üyeleri, organ bağışının öneminin topluma anlatılması konusunda destek verdiler.

Organ bağışı konusunda açıklamalarda bulunan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, "Organ bağışı ile üzüntülerimiz sevince dönüşürken, bu konuda toplum olarak bir takım ön yargılarımız var. Vatandaşlarımıza organ bağışının dini boyutunun güzel bir şekilde anlatılması gerekmektedir. Ülkemizde organ nakliyle sağlığına kavuşmayı bekleyen insanlarımızı unutmamamız gerekiyor. Organlarını bağışlayarak organ nakli bekleyen insanlarımıza bir yaşam umudu veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Halk Sağlığı Müdürlüğümüzü de bu konudaki çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817