banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN ÜNAL KÖKEN'İN ANKARA TEMASLARI

 “Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen şehircilik şurasına katıldı.”

 Şehirlerimizde Kimlik, Planlama ve Tasarım", "Kentsel Dönüşüm, "Şehirleşme, Göç ve Uyum", " Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü" başlıklı dört ayrı konu başlığında, yaklaşık 10 aydır yürütülen şuranın son toplantısının ardından genel kurul yapılarak şura kararlarına nihai şekli verileceği kaydedildi.

Ankara’daki temaslarını sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, şehircilik şurasının ardından çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlçede Kaymakamlık görevi yapmış olan , şu anki görevini ise Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanı olarak sürdüren Mehmet Soğukpınar’a ziyarette bulunan Başkan Köken, Soğukpınar’a görevinde başarılar diledi.

Başkan Ünal Köken, Kandıra’da sürdürdükleri proje ve çalışmaların devam ettiğini belirtti. Görüşmelerin ardından Soğukpınar, Başkan Köken’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751