BAŞKAN ÜNAL KÖKEN, TURİZME SAHİP ÇIKIYOR

İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal ve Başkan Ünal Köken’in katıldığı toplantıda turizm faaliyetleri  ele alındı.

Kandıra’nın turizm alanında öne çıkmasına yönelik proje ve çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçe kaymakamlığında gerçekleştirilen Kandıra Sahilleri Turizm Koordinasyon toplantısına katıldı. İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal ve kurum müdürlerinin de bulunduğu toplantı, ilçe sahillerinin bütçeleri ve ihtiyaçlarını konu alan sunumlarla başladı. Turizm alanında yapılan yatırım ve çalışmalara değinip, ilçede  ve bölgede turizmi etkileyen faktörlerin üzerinde duran Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçemizin sahip olduğu zengin tarihi ve kültürel varlıkları tanıtıcı proje ve çalışmalarımızı arttıracağız dedi.

Kandıra’nın turizmde ileri bir noktaya gelmesinde büyük çaba harcayan Başkan Köken, ilçedeki tüm kurumlarla bir araya geldikleri turizm konulu toplantıları sıklaştıracaklarını ve  kültürel miraslara sahip çıkarak ilçenin tanıtımını en iyi şekilde yapacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817