Başkan Üzülmez Açılışta
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Uzuntarla Mahallesi’nde Sinan Yıldırım’ın İşletme Müdürlüğünü yaptığı akaryakıt istasyonunun açılışını gerçekleştirdi.

Ticari hayatın gün geçtikçe geliştiği Kartepe ilçesinde yeni işletmelerin de ardı arkası kesilmiyor. Yeni açılan iş yerleri ile Kartepelilere yeni istihdam imkanları sağlanan işletmelere hafta sonu bir yenisi daha eklendi. Sinan Yıldırım’ın İşletme Müdürlüğünü üstlendiği D-100 karayolu Uzuntarla Mahallesi No:498 adresi üzerindeki akaryakıt istasyonu da yapılan dualar ardından açıldı.

20 görevli ile hizmet veriliyor

Bünyesinde market, restaurant, oto elektrik, oto servis, oto lastik, oto yıkama hizmetlerinin de verildiği 5 bin metrekare üzerine kurulu akaryakıt istasyonunda 20 personel görev alıyor. Akaryakıt İstasyonu firmasının yöneticileri yanı sıra işletme sahibinin yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği iş yeri açılışını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez gerçekleştirdi. Başkan Üzülmez akaryakıt istasyonun açılış kurdelesini hayırlı olsun dilekleri eşliğinde kesti.

Yapılan dua ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Üzülmez, işletmecilere bol ve bereketli kazançlar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817