BAŞKAN ÜZÜLMEZ’DEN ASFALT DENETİMİ
 Kartepe Belediyesi’ne bağlı ekipler alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda üst yapı düzenlemeleri kapsamında ilçenin dört bir tarafında çalışma yapıyor. Şantiye havasına bürünen ilçedeki düzenlemeler asfalt serimi, parke döşemesi ve kaldırım düzenlemeleri şeklinde gerçekleştiriliyor.

 

Yol medeniyettir düşüncesinden hareketle ilçedeki üst yapıyı günümüz koşullarına getirme hedefindeki Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in de yakından takip ettiği düzenlemelerin bir ayağı da Seka Kamp Alanı yolunda asfaltlama çalışması şeklinde gerçekleşti. Kartepe Sukay Park Tesisleri, Seka Kamp Polis Noktası ve Seka Kamp Alanı’nın da yer aldığı güzergahlara ulaşımı sağlayan 400 metre uzunluğundaki yer yer 6-10 metre enindeki yola 750 ton asfalt serildi.

 

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekiplerinin çalışmalarda geldiği noktayı yerinde gören Başkan Üzülmez, “Belediyecilik hizmetlerini yapmak için ilçenin dört bir tarafına dağılan belediyemizin çalışanları ile müteahhit firmalardaki yüzlerce insan imece usulü arı gibi çalışıyorlar. Ramazan ayında da Kartepe’ye değer katan çalışmalarımız hız kesmeden sürecektir. Kartepe’yi keşfetmek ve tabiatın zenginliklerini doyasıya yaşamak için rotasını ilçemize çevirenler için yollarımızı da günümüz koşullarına uygun hale getiriyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817