Başkan Üzülmez’den hafta sonu denetimi
 Kartepe’yi hak ettiği yönetime ve hizmete kavuşturmak için çalışmalarına hız veren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, pazar günü de kilitli parke taşları ile nakış nakış işlenen güzergahları yerinde denetledi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Başkan Üzülmez döneminde ilk ay dolmadan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde 8 sokakta 7 bin metrekare kilitli parke ve 2200 metre bordür taşı döşemesi yaptı.

 30 Mart seçimleri ardından Kartepe’nin değişimine ve gelişimine katkı verecek çalışmaların da startını veren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, üst yapı iyileştirme çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sıkıntılı bölgelerde asfalt serimi, yama asfalt ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile halkın istek ve beklentilerine karşılık verecek düzenlemeleri bir bir gerçekleştirmekte. İlçe genelinde belirlenen program dahilinde belediye ekipleri hummalı bir çalışma temposu sergilerken Fatih Mahallesi’nde de Güldeste, İstiklal, İlkbahar, Kavaklı, Harman, Mevsimli, Duru ve Nida Sokaklar nakış nakış kilitli parke taşları ile işlendi. Ekipler 8 sokak üzerinde 1200 metre uzunluğunda güzergahı 7 bin metrekare parke ve 2200 metre bordür taşı ile döşeyerek şık ve güvenli bir ulaşım imkanı sağladı.

 Hafta içi yoğun ziyaretçi trafiği yaşayan ve akşamları belediye çalışmalarına vakit ayıran Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonları da hem cemiyetlere katılıyor hem de sahaya inerek hizmetlerde gelinen noktayı yerinde görmekte. Pazar günü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde 8 sokakta tamamlanan üst yapı çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e meclis üyesi Selahattin Aktop, Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı, mahalle sakinleri de eşlik etti. Seçim öncesi sahada tespit ettikleri eksikliklerin giderilmesi konusunda ilk günden kolları sıvadıklarını belirten Başkan Üzülmez, “Halkımızın hak ettiği düzenlemeleri sağlamak adına başlattığımız çalışmalarımız güzel havaların etkisiyle ivme kazandı. Belirlenen program dahilinde vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek üst yapı iyileştirmelerimizi ilçemizin farklı köşelerinde yaz boyu sürdürme hedefindeyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817