banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN ÜZÜLMEZ’İN KOÜ HASTANESİ ZİYARETLERİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Üzülmez, Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğan’ı hastane odasında ziyaret ederek ilçede hizmete açılmasını istediği ÜNİBEL sağlık hizmetleri kurumuyla ilgili son durum hakkında görüş alış verişinde bulundu ardından da hastanede tedavilerini sürdüren hastaları ziyaret ederek moral verdi.

 

Üzülmez; ÜNİBEL’in takipçisiyiz

                  

Kocaeli Üniversitesi iş birliği Kartepe’de planlanan ayakta tedavi-poliklinik hizmetlerinin verileceği ÜNİBEL Projesinin protokol çalışmaların titiz takipçisi olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı ile birlikte Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğan’ı hastane odasında ziyaret eden Başkan Üzülmez, ilçede hizmete açılmasını istediği Ünibel sağlık hizmetleri kurumuyla ilgili son durum hakkında görüş alış verişinde bulundu.

 

Başkan Üzülmez, daha sonra koordinatörleri Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı ile KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavilerini sürdüren hastaları da ziyaret ederek moral verdi. Göreve geldiği günden beri halkın iyi ve kötü gününde yanında olmaya çalışan ve ilçe halkının takdirini toplayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KOÜ Tıp Fakültesi Hastane ziyaretinde hemşerilerinin sağlık durumu ile yakından ilgilendi. Başkan Üzülmez, ilk olarak Emekevler Mahallesi’nden Kadir ve Dilşah Kutlu’nun çocuğu Kerem’i hasta yatağında ziyaret etti. İstasyon Mahallesi’nde oturan Malik ve Fatoş Pehlivan çiftinin 10 aylık bebekleri Ömer Asaf’a acil şifa dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, Karatepe Mahallesi’nden Mannesman emeklisi Nurettin Özdemir’e de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Üzülmez son olarak KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi süren KOTO eski başkanı İbrahim Keleş’i de ziyaret edip sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

 

Geçmiş olsun dileğinde bulunduğu hastalarla sohbet eden Başkan Üzülmez, hemşerilerine kısa zamanda iyileşerek sağlıklı şekilde evlerine dönmelerini beklediğini ifade etti. Hasta ve yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, moral veren ziyareti için başkana teşekkür ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751