banner2752
banner2750
banner2776

 Başkan ve işadamları Libya yolcusu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve işadamlarından oluşan bir heyet çeşitli görüşmeler yapmak amacıyla Libya’yı ziyaret edecek. Libya Cumhuriyeti Beyda Mahalli Meclisi Başkanı Muhammed Senusi’nin davetlisi olarak Libya’ya geçecek olan Başkan Karaosmanoğlu’na sanayici ve işadamlarından oluşan 11 kişilik ekip eşlik edecek.

 

İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANACAK

Ziyarette Beyda kenti ile işbirliği anlaşması imzalanacak ziyarette Bingazi Başkonsolosu Ali Sayit Akın da hazır bulunacak. 26 Eylül Perşembe günü Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan hareket edecek olan heyet 28 Eylül Cumartesi günü Kocaeli’ye dönüş yapacak.

 

LİBYA HEYETİ ZİYARET ETMİŞTİ

Libya’nın Beyda ve Merc şehirlerinden gelen yöneticiler, Bingazi Başkonsolosu Ali Sayit Akın ile Kocaeli’nde kamp yapan Libyalı izci gençlerden oluşan heyet geçtiğimiz Haziran ayında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek Libya’ya davet etmişti.

 

PROTOKOL İMZALANDI

Ziyarette Kocaeli ile Beyda şehirlerinin kardeş şehir olması konusu da gündeme gelmiş, Beyda ve Merc şehirlerinin yöneticileri, Başkan Karaosmanoğlu’nu Libya’ya davet etmişti. Görüşmelerin ardından Kocaeli ile Beyda şehirleri arasında dostluk, kültürel ve ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla hazırlanan iyi niyet protokolü imzalanmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680