banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Vekili Pınar Uysal İlk Nikâhını Kıydı
 Körfez’in ilk bayan başkanvekili, Bütü ve Bayrak ailelerinin mutlu gününe ortak oldu.

Körfez Belediye Başkan Vekili Pınar Uysal, Yasin Bütü ve Kübra Bayrak ile hayatını birleştirdiği törende çiftin nikâhını kıydı.

Körfez Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen düğün törenine çiftin aileleri ve yakın arkadaşları büyük ilgi gösterdi. Gerçekleşen nikâh töreninin ayrı bir özelliği ise Başkan Vekili olan Pınar Uysal’ın ilk nikâhı olmasıydı. İlk nikâhı olmasına rağmen başarılı bir şekilde nikah törenini gerçekleştiren Başkan Vekili Pınar Uysal davetlilerin önünde genç çiftin hayatlarını birleştirdi.

Başkan Vekili Uysal Genç Çiftin Mutluluklarına Ortak Oldu

Genç çiftin evlilik cüzdanı veren Başkan Vekili Uysal, evlilikte öncelikle sevgi, sonra da saygı gerekliliğini belirterek çifte mutluluk diledi.

Körfez Belediyesi adına genç çifte çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Vekili Uysal her iki tarafın aileleriyle resim çekilerek mutluluklarına ortak oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751