Başkan Yaman, Ağrılılar’ı Ağırladı
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Misafirleri ile bir süre sohbet eden Başkan Yaman, sosyal belediyeciliğin gereği olarak ilçede bulunan dernek ile bir araya gelerek, ilçede ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunduklarını kaydetti. Düzenledikleri sosyal etkinlikler sayesinde ilçede sosyal paylaşımın sağlandığını belirten Yaman, “Göreve geldiğimiz günden, bu güne kadar ilçemizi ortak akılla yönettik, gerek dernek başkanları ve yönetimleri ile gerek muhtarımız ile bir araya gelerek geleceğimizi ortak fikirler ile planlamaya çalıştık" dedi.

 

DERNEKLER ÖNEMLİ

Kentlerde derneklerin kültürlerin yaşatılması için önemli rol oynadığını belirten Yaman, "Kültürlerin gelecek nesillere aktarılması için dernekler köprü vazifesi görüyor. Dernekler sayesinde insanların yöresel kültürleri yaşatılmaya çalışılıyor ve bu kültürel öğelerin yeni nesile aktarılması için dernekler büyük bir rol oynamaktadır" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817