banner2779
banner2752
banner2750

Başkan’a GESİAD’dan Vefa ödülü

GESİAD’IN VEFA ÖDÜLLERİ

Gebze Sanayici ve İş Adamları Derneği(GESİAD) tarafından bu yıl 19.’su düzenlenen Vefa Ödülleri töreni, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sibel Gönül ile M. Ali Okur, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, belediye başkanları, kaymakamlar, sanayici ve iş adamları katıldı.

BAŞKAN’A EĞİTİME KATKI ÖDÜLÜ

Çok sayıda kategoride ödüllerin dağıtıldığı etkinlikte Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nde eğitime verdiği destek ve katkılar nedeniyle Vefa ödülüne layık bulundu. Eğitimde vefanın öncüsü olması nedeniyle bu ödüle layık bulunan Başkan Karaosmanoğlu, plaketini TAYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Taci’nin elinden aldı.

BAŞARIYA ÖDÜL, TEŞVİK EDİYOR

GESİAD Başkanı Mehmet Zenginer’e, yönetim kuruluna ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bizim çocuklarımız, dünyanın en güzel çocuklarıdır. Onları çok seviyoruz. Çocuklarımızı hayata en iyi şekilde hazırlamamız gerekiyor. Biz başarıyı ödüllendirerek teşvik ediyoruz. Böylece başarı grafiği de yükseliyor. Üç yıldır öğrencilerimize diz üstü bilgisayar dağıttık. Bu yıl hükümetimizin FATİH projesiyle entegre olacak şekilde tablet dağıtacağız. Çocuklara verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Ayrıca üniversite sınavında başarılı olan öğrencilerimize otomobil vermeye de devam edeceğiz’’ açıklamasını yaptı.

VEFA BORCUMUZU ÇALIŞARAK ÖDÜYORUZ

Yılın En Başarılı Devlet Adamı ödülü ise, Kocaeli Valisi Topaca’ya verildi. Ödülünü dernek başkanı Zenginer’den alan Vali Topaca, ‘’Türk ekonomisine ciddi katkı sunan bir kentin sanayicisi olmak çok önemlidir. Türkiye, dünyanın her köşesiyle ticaret yapan bir ülke konumundadır. Bunda Kocaelili ve Gebzeli iş adamlarının büyük katkısı var. Biz de devletimize ve milletimize olan vefa borcumuzu çok çalışarak ödüyoruz. Bu makamın hakkını vermemiz için çok çalışmamız gerekiyor’’ şeklinde konuştu.

17 DALDA ÖDÜL VERİLDİ

Türkiye ve Gebze’de başarılı olan iş adamı, sanayici ve yöneticilere toplam 17 dalda ödüllerin dağıtıldığı törende ödül alan diğer kişi ve kurumlar ise şöyle; Türkiye vefa özel ödülü-Hatemoğlu/MİB Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efsane Turan, Türkiye yılın iktisadi kurumu-Hayat Holding, Gebze yılın iktisadi kurumu-MOPAŞ, Türkiye yılın işadamı-HAS Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Naci Faydasıçok, Gebze yılın iş adamı- Denizatı Petrokimya Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Akmil, Türkiye yılın sivil toplum kuruluşu-TÜRKÇEDER, Gebze yılın sivil toplum kuruluşu-GTO, Türkiye yılın profesyonel yöneticisi-Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Gebze yılın profesyonel yöneticisi-Dilovası OSB Müdürü Serap Türker, Türkiye yılın iletişimcisi-Gazeteci-Yazar Adem Yavuz Arslan, Gebze yılın iletişimcisi-41 Tv Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Turgut, Türkiye yılın sosyal sorumluluk projesi-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin adına danışmanı Şafak Müderrisgil, Gebze yılın sosyal sorumluluk projesi-FİXKİM Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Balcı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751