banner2779
banner2752
banner2750

 Başkan’a hakem forması hediye ettiler

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KASKF Başkanı Murat Aydın, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Göktan Küçükaydın ile İl Hakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger’i kabul etti. Ziyarette spor adamları Başkan Karaosmanoğlu’na kollarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İbrahim Karaosmanoğlu yazan hakem forması hediye etti.

 

HAKEMLERDEN BAŞKAN’A ZİYARET

KASKF (Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Başkanı Murat Aydın, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Göktan Küçükaydın ile İl Hakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger’le beraberindeki yöneticiler ve hakemler, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na kollarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İbrahim Karaosmanoğlu yazan hakem forması hediye edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, hakemliğin zor ama önemli bir meslek olduğunu dile getirdi.

 

SPOR BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR

Sporun özünde barış, kardeşlik ve centilmenliğin yer alması gerektiğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak amatör sporlara ve Kocaeli’nde yaşayan küçük büyük herkesin sporun bir dalıyla ilgilenmesine önem veriyoruz. Yaptığımız tesisleşme hamlesi ve amatör spor kulüplerine sunduğumuz katkıyla Kocaeli artık şampiyonlar şehri oldu. Spor kulüplerimizin de bir okul, bir eğitim yuvası olmasını arzu ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

DESTEK BAŞARIYI GETİRDİ

Ziyarete katılan spor adamları ve hakem temsilcileri, Büyükşehir’in Kocaeli’nde spora olan katkılarından dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini iletti. Ziyarette Büyükşehir’in spora verdiği destekle Kocaeli’ndeki amatör kulüp sayısının arttığı, bununda çeşitli branşlarda çok sayıda başarıyı beraberinde getirdiği ifade edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751