Başkan’dan, Ceyhan’a hayırlı olsun ziyareti

7 Şubat’ta AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilen il kongresinde seçilerek, Mahmut Civelek’ten görevi teslim alan Şemsettin Ceyhan’a, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, Büyükşehir Meclisi sonrası Ceyhan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti il binasında gerçekleşen ziyarette, yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

DESTEĞİMİZ HER DAİM SÜRECEKTİR

Başkan Karaosmanoğlu ziyarette, “Yeni seçilen il başkanımıza ve yönetimine başarılar dilerim. Her daim yanlarında olacağız ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından da bahseden

Başkan Karaosmanoğlu, “Sosyal içerikli çalışmalarımız Türkiye’ye örnek teşkil etti. Eğitim alanındaki hizmetlerimiz de farklı kültürlerde yaşayan birçok insana umut oluyor” şeklinde konuştu.  

 

HALKIMIZIN ÇİMENTOSU SAĞLAMDIR

Toplumsal mutabakatın ve kardeşliğin ülkemizde sarsılmaz bir kale gibi olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, ”Birçok farklı kültür ve farklı mezhepte olan vatandaşlarımız arasına kimse nifak tohumu ekemez. Bütün halkların kardeşliği bakidir. Halkımızın birlikte yaşama isteği ve anlayışının çimentosu da sağlamdır. İlimizde bu alanda yaptığımız çalışmaları hükümetimizin en üst düzey temsilcilerine de anlatıyoruz” ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca AK Parti İl yönetimini Çınarlıdere’deki sağlıklı yaşam yürüyüşlerine davet etti. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817