Başkan’dan Civelek’e hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kutsal topraklardan dönen AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ile hacıları ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Civelek ile ziyaret ettiği hacılara hayırlı olsun dileklerini iletti.

HACILARA KONUK OLDU
Başkan Karaosmanoğlu, hac görevlerini tamamlayarak kutsal topraklardan ilimize dönen AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İl Yöneticisi Mehmet Öztürk, eski Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil ile Yuvacık Tınaztepe’den Mehmet Akcan’ı ziyaret etti. Civelek ile ziyaret ettiği hacılara hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Karaosmanoğlu’na zemzem ve hurma ikram edildi.

ANILARINI PAYLAŞTILAR
Hac görevini yerine getirmenin ve kutsal topraklara ayak basmanın heyecanını hala yaşayan hacılar, Başkan Karaosmanoğlu ile yaşadıkları o güzel anları paylaştı. Bu güzel atmosferi daha önce kendisinin de yaşadığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, sohbette Civelek ve hacılarla hatıralarını paylaştı.

HUZUR BULUYORUZ
Hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Hacılarımızdan kutsal topraklarda yaşadıklarını dinledikçe sanki oradaymış gibi huzur buluyoruz. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyoruz’’ dedi. İl Başkanı Civelek de, Başkan Karaosmanoğlu ile kendisini ziyarete gelenlere kutsal topraklarda yaşadığı duyguları anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817