Başkan’dan Kadir Gecesi Mesajı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajlahemşehrilerininve İslâm Âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

++++++++

İslâm dininde ‘Bin aydan daha hayırlı’ diye nitelenen Kadir Gecesi bütün İslâm dünyasında ve Türkiye’mizde Filistin’de, Irak’ta Suriye’de, Doğu Türkistan’da, Kırım’da yaşanan acılara son olması dileğiyle dualarla idrak ediliyor.

Yayınladığı mesajla Kadir Gecesi’nin hayatımızdaki önemini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu mesajında şöyle dedi: “Milletimizin ve bütün İslâm aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun. ‘Bin aydan daha hayırlı’ olan bu gecenin kadrini layıkıyla idrâketmeyi Allah hepimize nasip etsin.

Bu geceler, hatalarımızdan, zaaflarımızdan arınmak, daha iyi bir gelecek için dualar edeceğimiz önemli bir fırsattır.

Bugün, başta komşularımız olmak üzere dünyanın dört bir yanında iç savaşlarla ve terör olaylarıyla sıkıntı içinde yaşayan insanlar bulunuyor. Filistin’de İsrail bombaları altında can veren çocukları bu gecede unutmamız mümkün değil. Ayrıca Musul’da, Kerkük’te, Kırım’da yurtlarını terk etmek zorunda kalan soydaşlarımızı, Doğu Türkistan’da oruç tuttukları için idam edilen soydaşlarımızı da bu gece edeceğimiz dualarda onları da unutmayalım. Allah bu mübarek gece hürmetine çektikleri zulme son versin.

Bu vesile ile bütün hemşehrilerimin Kadir Gecesi’nikutlarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817