banner2779
banner2752
banner2750

Başkandan meslektaşlarına öğretmenler günü yemeği
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Öğretmenler Günü dolayısıyla kentimizde görev yapmakta olan ve emekliye ayrılan öğretmenler için  Antikkapı Restorantta yemek verdi. Yemeğe  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı  Derviş Ahmet Set, Milli Eğitim Müdür Vekili Muhsin Öztürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ve Kocaeli’nin 12 ilçesinden öğretmenler katıldı.

 

TÜM ÖĞRETMENLERE GÖNÜL DOLUSU SELAM

Öğretmenler günü dolayısıyla yemekte konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ‘’Ben de bir öğretmenim. Öğretmenliğin ne denli sabır ve fedakârlık gerektirdiğini iyi bilirim. Bu mesleğin verdiği mutluluk, hiçbir maddi değerle ölçülmez. Bu değer, öğretmenin hasat mevsiminde gizlidir. Öğretmenler geleceğin mimarlarıdır. Kendi bahçesinde yetişen ağaçların meyvelendiğini görmek, ışığına ışık, umuduna umut kattığı öğrencilerinin insanlara faydalı olduğunu görmektir onun ödülü. İşte bu yüzden öğretmenlerimiz de aynen bir ana gibi, bir baba gibi kutsaldır. Bu anlamlı günde bütün öğretmenlerimize gönül dolusu selâmlarımı sunuyorum. Üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerimi hayırla yâd ediyor, ellerinden öpüyorum’’dedi.

 

SAHNE ÖGRETMENLERİN GECEYE RENK KATTI   

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla gerçekleştirilen yemekte  Sahne Öğretmenlerin yarışmasında birinci olan öğretmenler performans sergiledi. Vokal dalında birinci olan Conk Bayırı Koleji Müzik Öğretmeni Fırat Nadir Bilgin sevilen eserleriyle yürekleri ısıtırken ,yine aynı yarışmada stand-up kategorisinde birinci olan Sami Bolat izleyicileri güldürdü. Program Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milli Eğitim Müdür Vekili Muhsin Öztürk ve Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set’e Darıcalı öğrencilerin Ebru Sanatının sergilendiği tablo ve çiçek takdimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751