banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Başkan’dan Vali Karaloğlu’na ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Vali Karaloğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

 

BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Karaosmanoğlu, 2004-2009 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüttükten sonra Van Valisi olan ve kısa süre önce Bursa Valiliği’ne atanan Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Danışmanı Ömer Polat’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu’nu sıcak bir atmosferde karşılayan Vali Karaloğlu, kendisini Bursa’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Karaloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’yi ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826