Başkanı  Tuna:  “Her Zaman Emniyet  Teşkilatımızın Yanındayız”

Körfez ilçede de sivil toplum kuruluşlarını emniyet mensuplarını yalnız bakmadı. AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın birlik ve beraberliğinin sağlanmasında büyük emekleri olan, ayrıca son olarak yapılan istihdam hareketi ile ayrım yapmadan her kesimin büyük takdirini kazanan İlçe Başkanı Ramazan Tuna da Körfez İlçe Emniyetine ziyarette bulundu.

MANAP’LA BULUŞTU

Yönetim kurulu ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap ile makamında bir araya gelen İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Halkımızın huzur ve güven içerisinde olabilmesi için her türlü fedakarlığı gösteren kahraman polis teşkilatımızın kuruluşunun 176. yılı kutlu olsun. Bu vesileyle İlçe Emniyet Müdürümüz Ahmet Zihni Manap’ı ziyaret ettik. Kendisinin şahsında tüm teşkilatımızın yalnız olmadığını, her zaman kendilerine destek olacaklarını bilmelerini istiyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817