Başkan’ın Gazze’den konuğu vardı

CEBALİYE BELEDİYE BAŞKANI

Filistin’in Cebaliye Belediye Başkanı Jude, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) Başkanı Karaosmanoğlu’na Gebze’deki hizmet binasında konuk oldu. TDBB üyesi belediyelerden biri olan Cebaliye’nin belediye başkanı Jude, kendisini ağırlamasından dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ

Gazze şeridinde yer alan 25 belediyeyi ve buralarda yaşayan 220 bin nüfusu temsilen Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret ettiğini dile getiren Jude, Filistin’de sokakların temizlenmesi, çöplerin toplanması ve diğer belediyecilik hizmetlerinde zorluklar yaşadıklarını anlattı. Türkiye’nin her zaman Filistin’in yanında yer aldığını ve bu nedenle şükran borçlu olduklarını ifade eden Jude, TDBB’nin belediyecilik konusundaki bilgi ve birikiminden yararlanmak istediklerini aktardı.

TDBB DESTEK OLACAK

TDBB olarak Filistin’in Gazze şeridinde yer alan belediyelerin yaşadığı bu sorunları üye belediyelerle de paylaşacaklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Manevi desteğimiz ve gönlümüz Filistinli kardeşlerimizle beraber. TDBB olarak, Gazze’deki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817