Başkanlar Atalar Mahallesini Adım Adım Dolaştı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, her gün düzenli olarak yapılan bölge ziyaretlerine Atalar Mahallesini ziyaret ederek devam etti.

Körfez’de esnaf, sivil toplum kuruluşları ve mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem Atalar mahallesi halkıyla buluşarak istek ve taleplerini dinledi. Düzenlenen mahalle ziyaretine bölge halkının yanı sıra Teşkilat Mensupları, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı.

Vatandaşlar Başkanlara Büyük İlgi Gösterdi

Başkanlar, ziyaret sırasında bir esnafın ve vatandaşların ikramlarını geri çevirmedi. Yolda yürürken veya parkta otururken Başkanları karşılarında gören mahalle sakinleri kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Sürpriz karşılaşma sırasında Körfez’in Başkanları ile mahalleli arasında samimi sohbetler gerçekleşti. Mahalleyi adım adım turlayarak vatandaşlarla sıcak ve samimi ilişkiler kuran Başkanlar, mahalle sakinlerinin taleplerini not alarak gerekli talimatları yerinde verdi.

Badem, “Aynı Aşk ve Aynı Heyecanla Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, “Gerçekleşen ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Aynı aşk aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde çok şükür birlik ve beraberlik hâkim. Belediye Başkanımız ve Teşkilatımızla halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

Başkanlar Çocuklarla Teker Teker İlgilendi

Atalar Mahallesi ziyareti esnasında çocukların parkta oynadığını gören Başkanlar, çocukların yanlarına giderek onlarla birlikte eğlenceli dakikalar yaşadı. Salıncakta çocukları sallayarak güzel görüntüler veren Başkanlar daha sonra çocuklarını parka getiren aileler ile birlikte çeşitli sohbetler gerçekleştirdi. Ayrıca Başkanlar, çocuklarla teker teker ilgilenerek oyuncak dağıttı.

Baran, “Halkımızın Mutluluğu Bizim Mutluluğumuzdur”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sırasında vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Bu ilgi bizleri de mutlu ediyor. Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın, esnafımızın taleplerini dinliyor ve anında çözüm üretiyoruz veya gerekli girişimleri başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Atalar Mahallesi ziyaretlerine ara vermeden devam eden Körfez’in Başkanları mahallede bulunan hasta ve yaşlı vatandaşları da ayrıca ziyaret etti. Hasta ve yaşlı vatandaşları ziyaret ederek hayır dualarını alan Başkanlar daha sonra başka bir programa geçmek üzere Atalar Mahallesinden ayrıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817