Başkanlar Derince’de buluştu
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un makamında gerçekleşen buluşmada bir araya gelen başkanlar, sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu

 

Ev sahibi Başkan Bulut

Kent halkına hizmet noktasında istişareye büyük önem veren belediye başkanları zaman zaman bir araya gelerek yaptıkları çalışmaları değerlendiriyor. Bu doğrultuda Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un makamında gerçekleşen buluşmada İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken bir araya geldi. Başkan Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede belediye başkanları, geride kalan 8 aylık süreçte yaptıkları çalışmaları değerlendirerek, 2015 yılı ve sonrası ile ilgili projelerini paylaştı.

 

“Ortak gayemiz; hizmet”

Kocaeli’ye hizmet veren ilçe belediye başkanları olarak uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yaptığı değerlendirmede “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere 12 ilçe belediye başkanı olarak hepimizin ortak bir gayesi var; halka hizmet. Bu doğrultuda zaman zaman bir araya gelerek istişarede bulunmaya da önem veriyoruz. Ortak amacımız ilçelerimize ve kentimize en güzel hizmetleri kazandırabilmek.” dedi. Başkanların bir araya geldiği toplantıda kentin vizyonunu değiştirecek konular da detaylı bir şekilde görüşüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817