BAŞKANLAR DERİNCE’DEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
 Karaosmanoğlu, Bulut’u tebrik etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ilçede bir dizi ziyarette bulundu. Gerçekleşen programda Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut’un ilk durağı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Derince Harikalar Sahili girişinde göndere çekilen 16 Büyük Türk Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrakları oldu. Hizmete sunulan projeyi yerinde inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli halkına güzel ve anlamlı bir çalışma kazandırmasından dolayı Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u tebrik etti. Yapılan incelemenin ardından Başkanlar, Yavuz Sultan Mahallesi esnafını ve mahalle halkını ziyaret etti.

 

Başkanlar yüzme havuzu projesini inceledi

Yavuz Sultan Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut, tüm Kocaeli halkına hitap edecek olan kapalı yüzme havuzu projesinin çalışmalarını yerinde takip etti. Başkan Bulut, projenin tamamlanmasıyla birlikte 25 metre uzunluğunda 7 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzunun Derince ve Kocaeli halkının hizmetine açılacağını belirtti. Bulut ayrıca, yüzme havuzu kompleksi içerisinde plates, zumba, jimnastik, step, aerobik gibi farklı spor branşlarının da yer alacağını söyledi. Başkanlar daha sonra Yenikent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Mahalle muhtarlığını da ziyaret eden Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut, burada muhtar Asuman Ekerer’in konuğu oldu.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817